bylinky dle vašeho výběru (tymián, oregano, drcená rozmarýna...)
Suroviny na olejovocitrónový dip
olivový olej - 0,7 deci + -
čerstvá citrónová šťáva z 1/2 citrónu
vrchovatá čajová lžička plnotučné hořčice
Notes
Čerstvé pstruhy dobře očistíme a vykucháme. Pokud jsou pstruzi opravdu pěkně velcí, odřízneme hlavy či ocasní ploutve, aby se do grilu vlezli. Pstruhy přiměřeně nasolíme zevnitř i z venku. Nasolené pstruhy uložíme marinovat do lednice, nejlépe do druhého dne. Takto dobře sůl pronikne do rybí svaloviny a pomůže vyloučit přebytečnou tekutinu. Grilovaný pstruh pak bude, mimo jiné, lépe na grilovacích šavlích držet.Dále pokračujeme podle receptu uvedeného výše v příspěvku...
Nutriční hodnoty
Calories: 135kcal
Klíčová slova Grilovaný pstruh
Vyzkoušeli jste tento recept?Let us know how it was!