Zpět
Poslat emailem
Vytisknout
Obrázek receptu
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fasolada - Tradiční fazolová polévka z Řecka
Laďa TYDRA
Fasolada – Φασολάδα παραδοσιακή – je tradiční fazolová polévka z Řecka. Je ochucena rajčaty a celerovou natí. Použitím těchto – pro naši fazolačku netradičních – surovin posunete fazolovou polévku do úplně jiné dimenze.
5
z 1 hodnocení
Vytisknout recept
Pinovat recept
Doba přípravy
12
hours
hod
Doba vaření
1
hour
hod
45
minutes
min
Druh jídla
Polévka
Kuchyně
Řecká
Počet porcí
6
porcí
Energie
93
kcal
Suroviny
1x
2x
3x
500
g
bílých fazolí Metria
2
ks
středně velké mrkve
1
ks
červená cibule
2
ks
jarní cibulky i s natí
1
hrst
čerstvá celerové natě
3
ks
rajčata
1
lžička
rajského protlaku
3
lžíce
kvalitního olivového oleje
přiměřeně
osolit
1
špetka
čerstvě namletého pepře
Nutriční hodnoty
Calories:
93
kcal
Klíčová slova
Fasolada, fazole, Φασολάδα
Vyzkoušeli jste tento recept?
Let us know
how it was!